"Were Are Here To Protect Your Money & Gain Your Wealth"

Sunday, December 26, 2010

Selamat Pengantin Baru : Mas Kahwin 1 Dinar dan hantaran Gold bar 20g

Alhamdulillah saya baru selesai menjadi saksi pernikahan satu pasangan pengantin di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin Putrajaya. Semuanya berjalan lancar. Pengalaman sebelum ini semasa majlis akad nikah pengantin menggunakan MAS KAHWIN dalam bentuk wang tunai sahaja. 

Pemberian Hantaran Jongkong Emas berat 20g
Emas jenis 999.9. Harga today RM 3153

Apa yang saya nak kongsikan dengan anda di luar sana pada hari ini ialah , ada pasangan yang berkahwin dengan menggunakan MAS KAHWIN dalam bentuk Dinar dan Dirham , samada menggunakan Dinar emas, Jongkong emas....tahniah kepada pasangan berkenaan.

Semuanya tak de masalah, atas kesedaran sendiri bukan di suruh atau dipaksa. Orang akan membeli emas dan perak jika dia memahami nilai yg ada pada emas.

Dalam hadis nabi pun ada sebutkan  yang bermaksud : Rasulullah SAW telah bersabda "Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham(untuk digunakan). Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal.


Pemberian Mas Kahwin ialah 1 Dinar
Emas jenis 916. Harga today RM652
Kepada mereka yang belum berkahwin saya syorkan gunakan Dinar atau Dirham sebagai emas kahwin kerana nilainya tetap utuh dan  tidak akan di mamah inflasi.

Call me utk sebarang pembelian online 24 jam...
Anda hanya perlu:
1-SMS nama 
2-alamat email 
3-jenis item yang di kehendaki....

*sale oder akan di emailkan kepada anda
 dan collect item tersebut di Cawangan berdekatan anda tinggal..

Call or sms 013637046No comments:

Post a Comment